Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMIRA LUXURY RESORT (ADULTS ONLY)

Descriere

Localizare

AMIRA Luxury Resort este situat la 75 km vest de aeroportul internațional Heraklion și la 74 km de aeroportul internațional Chania și la doar 10 minute cu mașina de centrul orașului Rethymno.

Facilitati Hotel

Oaspetii acestui hotel pot beneficia de urmatoarele facilitati: zona de receptie-hol, parcare privată, restaurant principal și 2 restaurante a la carte, bar principal, snack bar la piscină, cramă, piscina mare în aer liber cu apă dulce, cu vedere la Marea Egee, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, piscina interioara incalzita cu apa dulce, cu sauna si hamam, sală de fitness complet echipată, centru SPA, salon de coafura, masa de biliard, tenis de masă, zona de lectura.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, spatiu de depozitare, balcon/terasa, baie privată, TV cu ecran plat, seif.

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://amiraluxuryresort.com/gallery/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.